Kvet

Doba prípravy: 10 min

Doba varenia: 30 min

Tofu na kari

Prísady (pre 2 porcie)

  • 1 údené tofu
  • 1 červená paprika
  • 1 zelená paprika
  • 1 stonku řepíkatého zeleru
  • 1 cibuľa
  • 2 strúčiky cesnaku
  • Hrsť goji plodov
  • Kečup (paradajkový pretlak)
  • Olej
  • Kari
  • Sójová omáčka
  • Kešu

Postup

Tofu nakrájame na kocky a na troche oleja opečieme do zlatista a vyberieme z panvice. Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, cesnak, papriky (na prúžky), nadrobno nakrájaný zeler. V miske zmiešame trochu kečupu, sójovú omáčku, kari korenie a hrsť goji. Zmes prilejeme k zelenine, znížime teplotu a za občasného premiešania varíme približne 5 minút. Nakoniec pridáme pripravené tofu, kešu oriešky a podávame s ryžou alebo bulgurom.

frame-scrollup