Prísady (pre 2 porcie)
- 1 údené tofu
- 1 červená paprika
- 1 zelená paprika
- 1 stonku řepíkatého zeleru
- 1 cibuľa
- 2 strúčiky cesnaku
- Hrsť goji plodov
- Kečup (paradajkový pretlak)
- Olej
- Kari
- Sójová omáčka
- Kešu
Postup
Tofu nakrájame na kocky a na troche oleja opečieme do zlatista a vyberieme z panvice. Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, cesnak, papriky (na prúžky), nadrobno nakrájaný zeler. V miske zmiešame trochu kečupu, sójovú omáčku, kari korenie a hrsť goji. Zmes prilejeme k zelenine, znížime teplotu a za občasného premiešania varíme približne 5 minút. Nakoniec pridáme pripravené tofu, kešu oriešky a podávame s ryžou alebo bulgurom.