Kvet
GOJI 100% Juice BIO

GOJI 100% Juice BIO | 750 ml

Cena bez DPH
14,54 €
Cena s DPH
15,99 € s DPH
Dostupnosť  skladom
Množstvo
ks+-
BIO
RAW
GlutenFree
Vegan

Elixír mladosti, dlhovekosti a krásy – čisto prírodná šťava z kustovnice. Bez riedenia či konzervantov.

- potravina -

Šťava je starostlivo za studena lisovaná výhradne z čerstvých, ručne zbieraných plodov kustovnice čínskej, ktoré vďaka vysokohorskému pôvodu a náročným klimatickým podmienkam obsahujú unikátnu koncentráciu nutričných látok.

Autentická farba a prirodzené vrstvenie v hornej časti fľaše napovedajú, že ide skutočne o prírodný produkt v biokvalite, pričom pri spracovaní neboli použité žiadne konzervanty, zahusťovadlá či iné prísady. Vyznačuje sa nezameniteľnou charakteristickou farbou, a predovšetkým prémiovou chuťou a vôňou.

Už 5000 rokov tradičná čínska medicína považuje GOJI za "elixír mladosti, dlhovekosti a krásy" a verí, že vďaka vysokému obsahu nutrientov stačí na dosiahnutie optimálnych výsledkov pravidelne užívať len 25 ml džúsu denne.

Goji džús je vhodný pre celú rodinu, môžu ho konzumovať deti už od 3 rokov.

Zloženie: 100% šťava z plodov kustovnice čínskej v certifikovanej BIO kvalite

Odporúčané dávkovanie: 25 ml džúsu denne

Upozornenie: Skladujte v temnote a chlade. Po otvorení uchovávajte pri teplote do 5 °C a spotrebujte do 30 dní. Nekonzumujte priamo z fľaše. Rozvrstvenie džúsu pri odložení fľaše je prirodzený jav a nie je známkou nekvality.

Fotogaléria

mrkva 210
jablko 219
kapusta 295
zemiaky 300
karfiol 385
cibuľa 450
grapefruit 495
čerešne 670
červená paprika 710
červené hrozno 739
pomaranč 750
avokádo 782
repa 840
brokolica 850
slivky 949
jahody 1 540
cesnak 1 939
maliny 2 400
granátová jablka 3 307
čučoriedky 4 460
sušené slivky 5 770
mliečna čokoláda 6 740
černice 7 700
tmavá čokoláda 13 120
GOJI 59 930

ORAC

Oxygen Radical
Absorbance Capacity

je štandardizovaný test určený na meranie účinkov antioxidantov v potravinách, ktoré ľudské telo chránia pred oxidačným stresom.

mrkva 210
jablko 219
kapusta 295
zemiaky 300
karfiol 385
cibuľa 450
grapefruit 495
čerešne 670
červená paprika 710
červené hrozno 739
pomaranč 750
avokádo 782
repa 840
brokolica 850
slivky 949
jahody 1 540
cesnak 1 939
maliny 2 400
granátová jablka 3 307
čučoriedky 4 460
sušené slivky 5 770
mliečna čokoláda 6 740
černice 7 700
tmavá čokoláda 13 120
GOJI 59 930

Porovnanie senzorické
hodnoty džúsov

Už na prvý pohľad je zrejmé, že 100% Himalyo džús nevzniká, na rozdiel od väčšiny ostatných džúsov, zmiešaním koncentrátu s vodou. Jedinečná konzistencia, farba a chuť 100% Himalyo džúsov je jasným dôkazom, že ponúkame šťavu v jej nezmenenej prírodnej forme.

Porovnání

Porovnanie senzorické
hodnoty džúsov

Už na prvý pohľad je zrejmé, že 100% Himalyo džús nevzniká, na rozdiel od väčšiny ostatných džúsov, zmiešaním koncentrátu s vodou. Jedinečná konzistencia, farba a chuť 100% Himalyo džúsov je jasným dôkazom, že ponúkame šťavu v jej nezmenenej prírodnej forme.

Fotografie trhaní plodů goji v keře v Tibetu pro Himalyo. Příprava čaje ze sušených plodů GOJI od Himalyo.

 

Goji sa všeobecne zaraďuje medzi superpotraviny. Ich definícia nie je pevne stanovená, ale všeobecne ich považujeme za výživovo bohaté potraviny s vysokým obsahom vitamínov, minerálov, vlákniny, antioxidantov a živín rastlinného pôvodu.

Tradičná čínska medicína
V tradičnej čínskej medicíne sa plody kustovnice používali predovšetkým ako tonikum na predĺženie života. V oblasti Himalájí sa teda goji odpradávna dávajú názvy ako „plod dlhovekosti“, „ovocie nesmrteľnosti“, či „tajomstvo krásy a večnej mladosti“.

 

Tie najkvalitnejšie oranžové plody goji s typicky sladkou príchuťou tak nájdeme hlavne na území Číny a Mongolska, kde sa zároveň aj hojne konzumujú a tvoria neoddeliteľnú súčasť jedálnička.  V týchto oblastiach sa vďaka tomu miestni obyvatelia dožívajú vysokého veku a disponujú úžasnou dávkou energie, a to i v pokročilom veku.

Nespočetné množstvo klinických štúdií skúmalo vplyv kustovnice na ľudský organizmus. Napríklad v rokoch 2008 až 2009 bolo v USA uskutočnených celkovo 5 randomizovaných štúdií, ktoré dokumentovali vplyv na subjektívny stav pacientov pri podávaní džúsu z GOJI oproti kontrolnej skupine, ktorá dostávala placebo. Pacientom bolo podávané množstvo džúsu zodpovedajúce 150 g čerstvých plodov po dobu 14 dní. Štúdia sa týkala subjektívneho pocitu pohody pri absencii vedľajších účinkov.

frame-scrollup